Ish cifti po përpiqeshin të arrinin ne një marrëveshje kujdestarie për vajzen e tyre Dream prej muajsh me radhe.

Me ne fund Rob Kardashian zgjidh betejën e kujdestarisë me Blac Chyna duke rënë dakord të paguajë $20,000 në muaj në mbështetje të fëmijës… ndersa ajo rrezon akuzat e saj te abuzimit kundër tij .

Sipas TMZ, biznesmenit 30-vjeçar i është dhënë pak më shumë se pesëdhjetë për qind e kujdestarise see vajzës së tyre dhjetë-muajshe.

Megjithatë, shumica e këtyre parave mendohen të shkojnë drejtpërdrejt per dadot , thote burimi duke shtuar se Rob është ‘i shqetësuar për prindërimin e Chynas’ – dhe i shqetësuar se ajo i jep me shume përparësi jetës së saj shoqërore sesa vajzes se vogël.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here