Cindy Crawford është një nga modelet më të bukura në botë. Ajo është shfaqur në të gjitha revistat më prestigjoze për vite dhe përfaqëson, së bashku me Naomi Campbell, Kate Moss dhe Claudia Schiffer, ikonën e feminilitetit dhe sensualitetit të viteve ’90 (dhe jo vetëm).

Ndërkohë që vazhdon të punojë në botën e modës here pas herë, duket se supermodelja po i kalon profesionin vajzes, 16-vjeçares Kaia Gerber. E reja duket mbresëlënëse si e ëma, me te njejtat karakteristika të fytyrës dhe hirin e saj të plotë.

Kaia debutoi në pasarele gjatë Javës së Modës ne Nju Jorkut, duke sfiluar për Calvin Klein.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here