Ne të gjithë kemi një ngjyrë të preferuar, por askush, ndoshta, nuk e shfaq kete gje si Elizabeth Eaton Rosenthal 75 vjeç, e cili për 20 vjet ka vendosur të vishet vetëm gjelbër nga koka deri te këmbët.

Falë ngjyrës së gjelbër Elizabeta mund të perballoje më mirë problemet e përditshme dhe të jetë më e gëzuar dhe pozitive. Elizabeta tani është e njohur nga anet e saj dhe e quajne “Zonja e Gjelbër e Carroll Gardens. Sikur kjo të mos mjaftonte , ajo gjithashtu flokët i ka të lyer me ngjyrë të gjelbër. “Nuk është një obsesion, ndodhi natyrshem, kam përdorur gjithmonë ngjyra. Ndoshta sepse u rrita në Nova Scotia dhe kur u transferova në Nju Jork me mungonte gjelbërimi përreth”, u tha ai gazetarëve.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here