Pushimet e ndara kishin shkaktuar më shumë dyshime në lidhje me marrëdhënien midis Gabriel Garko dhe Adua Del Vesco, por për disa ditë modeli arriti te fejuaren e tij në Dublin dhe, sipas thashethemeve qe po qarkullojne se fundmi ,flitet se rruga per martese midis te dyve eshte në drejtimin e duhur.

Every day is a sunny day with you ( also in Dublin? 😂I have some doubts ⛈ ) #aduadelvesco #gabrielgarko

A post shared by Adua Del Vesco (@adua_del_vesco14) on

Ka një dallim të konsiderueshëm moshe mes tyre, Garko eshte 23 vjet me i madh. Aido të jetë gjithashtu pjesë e jurisë së garës së ardhshme të Miss Italia.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here