Udhëtimi për zbulimin e ishujve Baleari mund të fillojë vetëm nga Majorca, ishulli i Arkipelagut, destinacioni i preferuar i turistëve nga e gjithë bota.
Këtu, ku plazhet e bardha alternojnë me limane shkëmbore, shpella nëntokësore dhe parqe të shumta natyrore; Ku fshatrat e vegjël të peshkimit i mirëpresin turistët me prodhimet e tyre tipike dhe me skenare prej kartoline.

Fshatrat si Estellencs, Valdemossa ose Goddess. Ndalesa e paharrueshme për të zbuluar të kaluarën mesjetare të ishullit: me banesa të thjeshta dhe arkitekture tradicionale.

Gjithashtu me vlerë është edhe Cap de Formentor, një nga qendrat më të vizituara të ishullit, veçanërisht për farin, prej nga mund të admironi një pamje unike të Mesdheut. Gati për t’u përjetësuar me një foto ❤.

Por është Palma, kryeqyteti, qendra nervore e qytetit: festat e plazhit dhe shumë klube të plazhit në qytet ku luajne dj me te famshem ne bote, janë bërë një domosdoshmëri per te gjithe vizitoret. Me Maiorcen eshte dashuri me shikim te pare ❤

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here